26. august 2009 Astrid Maria

Almindelige amerikanere fortæller #2

Det er ikke kun David Lynch, der laver historier om almindelige mennesker på nettet. På The New York Times kan man hver fredag få en ny historie om en new yorker. Under titlen One in 8 Million fortæller almindelige new yorkere om deres job og passioner. Det er soundslides med lyd fra et interview med personerne. Alle fotos er i sort/hvid og ledsages af interviewbidder.

Interviewene er rigtig gode og går mange gange tæt på. I modsætning til Interview Project er det lykkedes folkene bag One in 8 Million at finde de interessante historier blandt alle deltagerne. De er interviewet grundigt og fordi interviewene er så godt tilrettelagt, kan kilderne selv fortælle deres historier uden, at tekst eller andet bliver nødt til at slå tonen an.

Måske er det mig, der er farvet af min journalistbaggrund, men der er mere at komme efter på konfliktbarometeret i One in 8 Million end i Interview Project. Og det får mig til at blive de tre minutter, hver historie varer.

Tagged: , , , , , ,

About the Author

Astrid Maria onlinejournalist, begejstret for gode fortællinger, Mac-glad, gammelsulten og superbruger af Tørsleffs grønne syltebog.

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.