19. oktober 2010 Astrid Maria

Mit nørdede jeg

Hvornår er jeg en nørd? Øhm … Lisa har stillet mig spørgsmålet i hendes post om Geek Girl Meetup. Geek Girl Meetup er et arrangement, hvor en flok kvinder mødes om det at være geek’ede. Det kan handle om web, it, design, iværksætteri og meget andet. Og Lisa har altså spurgt mig, hvilke nørderier, jeg vil kunne bidrage med.

Jeg har aldrig rigtig set mig selv som specielt nørdet. Som Nene så fint beskriver det, kender jeg også flere, der er meget mere nørdede end jeg. Omvendt er jeg også den mest nørdede blandt flere af mine veninder. Jeg kender folk, der kan nørde helt vildt med excel og data, så min geekness blegner – og jeg ville ønske, at jeg havde lidt mere flair for det med systematik og logik.

Jeg er nok en kende nørdet, når det kommer til onlinejournalistik og onlinefortællinger. Jeg er også en geek, når det kommer til at finde på kreative løsninger i mit offline liv. Det kan være at klippeklistre mig til den rette disposition for en artikel, eller plante de store geranier over i Castroldåser fra motorcykelforretningen i gården.

Tagged: , ,

About the Author

Astrid Maria onlinejournalist, begejstret for gode fortællinger, Mac-glad, gammelsulten og superbruger af Tørsleffs grønne syltebog.
  • glæder mig til at møde dig Astrid Maria =) det bliver SÅ godt =)

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.