• http://www.mardahl.dk Karen Mardahl

    Super god rapport fra hendes keynote, som jeg var heldig til at se online i livestream. Nu kan huske hendes points bedre, takket været dit indlæg her. :)

    Da hun diskuterede det om at huske og digitale palæontologer, kom jeg i tanker om noget jeg har læst fornylig fra Stephen Few i “Now You See It”. Vores hukommelse er tit flere ting – altså lidt kompleks. Fx det er ikke nok at huske en lækker middag når du ser blå sterinlys. Det er de blå sterinlys sammen med lyden af musikken der blev spillet. Altså hvis du vil huske en samtale fra den middag, skal der flere punkter fra oplevelsen der skal op til overfladen. En slags hukommelse “triangulation”. Måske kan du sammenligne det med tagging. Man sjælden anvender 1 tag for et blog indlæg. Derfor tror jeg på flere undersøgelser i taxonomier, emnet findability i søgning, og de tekniske muligheder for at pirke til vores hukommelser (taktile, audio mm).

    Vi ses online! (Og IRL.) ;)

  • Pingback: Media Evolution – The Conference 24/8-11 - A Lundbergh | A Lundbergh()

  • Pingback: Hurtigtsnakkende futurist om evnen til at genkende mønstre | | Astrid Maria BigoniAstrid Maria Bigoni()