22. august 2011 Astrid Maria Bigoni

Media Evolution – The Conference

Media Evolution The Conference går løs på onsdag i Malmø og jeg er med på et bloggerpas.

Jeg glæder mig rigtig meget til at høre Amber Case tale om cyborg anthropology. Det er en måde at anskue de måder hvorpå mennesker og maskiner og netværk interagerer. Cyborg anthoprology tager udgangspunkt i, at det moderne menneske liv er et produkt af både mennesker og ikke-menneskelige objekter. Læs eventuelt den meget pædagogiske introduktion til cyborgs fra Etisk Råd.

Fra Al Jazeera kommer Riyaad Minty, som leder mediekoncernens initiativer på de sociale medier. I hans arbejde har han blandt andet fokuseret på at bruge borgerjournalister, og han skal på konferencen tale om, hvordan Al Jazeera arbejder med sociale medier, der kan genere nyheder.

Jeg ser også frem til at blive klogere på the internet of things, stikke fingrene lidt dybere i augmented reality, og endelig glæder jeg mig til hele to sessioner om crowdsourcing.

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.