1. Chris Alban Hansen
  Chris Alban Hansen
  at //Reply

  Det er svært at være uenig med dig.

  Journalisterne og deres medier ligger, som de har redt. De danske nyhedssites flyder over med identiske telegrammer fra Ritzau, krydret med Amalie fra TV3, datingtips, og hvorfor vi skal sluge fiskeoliekapsler.

  Det har intet med gratis at gøre, at tilliden til journalister har nået et kriseniveau, men alene noget med udbud og kvalitet. Der er for mange nyhedssites til vores lille danske sprog, og der er for mange ligegyldige historier, der til forveksling virker som sukker i fødevarer: Vi får et hurtigt kick, og et kvarter efter keder vi os igen.

  Jeg skrev for godt en måneds tid siden, hvordan de danske nyhedssites kan komme til at tjene penge igen. Dét blogindlæg gad jeg godt have, at personager som kaj Høivang læste:

  http://chrisalban.tumblr.com/post/17389545465/sadan-kan-aviserne-tjene-penge-pa-netnyheder-vi

 2. Stop klynkeriet #2 | | Astrid Maria BigoniAstrid Maria Bigoni
  Stop klynkeriet #2 | | Astrid Maria BigoniAstrid Maria Bigoni
  at /

Leave a Reply