13. april 2012 Astrid Maria Bigoni

Hurtigtsnakkende futurist om evnen til at genkende mønstre

Grafisk fremstilling af internettet

Jason Silva er en hurtigtsnakkende futurist og dokumentarfilmsinstruktør. Jeg stødte på ham i denne artikel på The Atlantic. Han er optaget af singularitet og hvornår vi mennesker holder op med at være mennesker og begynder at være teknologi (lidt på samme måde som Amber Case.

Nogle vil sikkert mene, at at han er overfladisk og fuld af varm luft. Jeg har endnu ikke læst Kurzweil og de andre giganter, som Jason Silva står på skuldrene af. Men jeg synes nu, at Jason Silvas videoer er inspirerende og har fået mig til at læse mere.

Hvis du har lyst til mere, så smut forbi Jason Silvas Vimeo-kanal. Jeg anbefaler især The Human Condition.

Tagged: , , ,
  • Jeg forstår ikke dét der med varm luft. Han snakker så hurtigt, at luften bliver overophedet? :) Men spændende og inspirerende? Det er det. Hvad hvis man fik ham og Amber Case i et rum…

    • Astrid Maria Bigoni

      Hehe! Ja, det ville blive interessant. Hvis man kastede en praktiker ind også, ville det blive endnu mere interessant.

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.