6. juli 2012 Astrid Maria Bigoni

Fang de virtuelle faner på festivalen

Det er ikke kun muligheden for at løbe ind i en brandert og opleve gode koncerter, som gæsterne på Roskilde Festival har. Frem til torsdag kunne gæsterne også  deltage i det, der blandt indvidede kalders MMOLBG eller for andre dødelige blot Massive Multiplayer Online Location Based Game.

I “Fang fanen” skal deltagerne fange en virituel fane fra andre spillere og holde den så længe som muligt.

– Det er et lokationsbaseret spil. Det betyder, at spillerens lokation er vigtig for spillets fremdrift. Der er tre virituelle faner og det gælder altså om at holde fanen, når spillet stopper, fortæller Aksel Køie, der er spildesigner og ejer af Lucus, som designer lokationsbaserede spil.

– Med den her type spil, spiller landskabet og geografien meget ind på spiloplevelsen. Det er et relativt simpelt spil. Men når man lægger det ud i disse rammer, så finder brugerne nye måder at bruge det på.

Frem til torsdag havde et bestemt hold styringen i spillet. Men det lykkedes ikke det ellers meget dedikerede hold at vinde.

Det kræver både en smartphone, opladet batteri og signal. Det er tre ting, det kan være svært at have på Roskilde Festival. Men det stoppede ikke 150 mennesker for at deltage i spillet torsdag.

Lucus har blandt andet lavet lokationsbaserede spil til Assistens Kirkegård og Stevns Klint.

Tagged: , , , , ,

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.