25. marts 2014 Astrid Maria Bigoni

Reclaim the Armpit – hvad stiller vi op med håret?

“Rigtige kvinder har kun hår på hovedet,” hørte jeg en gang et præmiefjols sige. Det er omtrent lige så dækkende som at sige, at rigtige mænd kun lytter til Tina Dickow. Vi er født med hår og hvorvidt man vælger at vokse sig hårløs, eller vælger at lade håret være burde ikke være noget, som andre tog anstød af. Men det er det.

I sidste uge postede Madonna ovenstående foto af sin behårede armhule på sin Facebookside. Det er der i sig selv ikke noget odiøst i. Men det viste sig at være en vanvittig provokation for folk, og kommentarsporet løb hurtigt løbsk.

I en Facebookgruppe, jeg er medlem af begyndte folk der at tage billeder af deres egne behårede armhuler. Det synes jeg, er en fantastisk ide. Jeg tænkte faktisk på, om det ikke ville være en idé at lave en slags movember for kvinder og deres armhuler. Altså give det et hashtag og så ellers fuld skrald i en måned, hvor der rent faktisk er en chance for, at andre ser vores armhuler (ja, det udelukker så september, oktober, november, december, januar, februar, marts, april og maj:-)). Lidt á la Decembeaver, eller som i den australske kampagne Armpits4August.

Hvis nogen har en idé til, hvordan man kommer videre herfra, vil jeg rigtig gerne høre fra dig:-)

Kontakt mig!

Send mig en mail, eller ring! Jeg glæder mig til at høre fra dig.