Hvem er jeg?

Jeg er skribent, journalist og konsulent. Jeg arbejder i feltet mellem brugere, teknologi, kommunikation, digitale medier og køn.

Jeg finder på og udvikler nye former for indhold, redigerer tekst og laver nyhedsbreve. Senest har jeg udviklet et nyhedsbrevformat, en launchstrategi og hjulpet med at finde synergien mellem digitale kanaler for en mediestartup.

Hvad har en musiker i sin tourtaske – og hvad har det med fællesskab at gøre? Jeg omsætter strategier til praksis. For et fagforbund oversatte jeg et strategisk mål om fællesskab til en medlemsstyret Instragramkonto og et magasinformat om musikerens tourtaske.

Siden 2013 har jeg arbejdet med nyhedsbreve og mailkampagner for blandt andre Dansk Musiker Forbund, Practio og 5 Media. I 2016 grundlagde jeg det feministiske nyhedsbrev #NOTALLMAILS. 
Jeg er stærk på flere platforme og elsker at eksperimentere. I 2017 byggede jeg en Messenger-bot, der formidler 100 års ligestillingshistorie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *